Gruppträning

Vi erbjuder gruppträning för max 8 personer per grupp på den öppna ytan inne i gymmet. De små grupperna och den relativt lilla ytan gör att vi kommer nära varandra och får en familjär stämning. Man gör sitt bästa och anpassar övningarna efter sin förmåga. Styrkeövningar är i fokus och vi jobbar mycket i cirkelform. Vi har samma musik som resten av gymmet, så vi styr inte efter takt och rytm, men vi fokuserar på att utföra övningarna med bra teknik. Om övningen är för svår försöker vi hitta ett lättare alternativ och är det för lätt kan man öka belastningen, svårighetsgraden eller intensiteten.

 

Aktuella grupper 

Samtliga grupper är nu fulla förutom att jag tillfälligt har en plats ledig på SBR-gruppen på torsdagar kl 10.15-11.00, under resten av den här omgången. Anmäl dig i receptionen på plats eller på 0493-120 80 om du vill vara med. Du får reducerat pris efter hur många gånger som du har missat. 

Det finns även möjlighet att hoppa in på tillfälliga drop-in platser om du vill vara med någon enstaka gång. Kolla på tavlan i gymmet eller fråga i receptionen vad som finns ledigt. Kostnaden är då 75 kr per gång.

Nästa omgång startar vecka 12.

 

Vårterminen -18

Tabellen uppdaterad 14 februari.

Styrka-Balans-Rörlighet må 9.15-10.00 Lätt Fullt!
Styrka-Balans-Rörlighet to 9.15-10.00 Lätt Fullt!
Styrka-Balans-Rörlighet to 10.15-11.00 Lätt Fullt!
Helkroppsträning on 18.00-18.45 Medel-Hög Fullt!

 

Nivå

Vi försöker anpassa nivån på passen till de deltagare som anmält sig, men för varje pass anges en ungefärlig nivå.

Lätt: Passar nybörjare och du som inte vill ha så högt tempo. Om du har skador eller svårt att göra övningar på matta så prata med oss innan du anmäler dig.
Medel: För dig som är skadefri och har viss träningsvana av något slag.
Hög: För dig som är träningsvan, skadefri och vill ha lite extra utmaning.

 

Anmälan

Du anmäler dig till lediga platser i receptionen eller genom att ringa 0493-12080 under öppettid. Vi kör normalt 8 gånger per kurs, med två omgångar på våren och två på hösten. De som deltagit i kursen omgången innan har förtur till kommande omgång, dock inte över sommaruppehållet. Normalt anmäler man sig till en hel omgång i taget, men finns det lediga platser kan man hoppa in på enstaka pass.

Pris

400 kr för 8 gånger, varav 50 kr är anmälningsavgift. Du som har giltigt träningskort hos GTC, som inte är 10-kort, betalar 275 kr (varav 50 kr är anmälningsavgift). Om du har 10-kort kan du använda det, med 1 klipp per gång, men anmälningsavgift på 50 kr tillkommer. Drop-in plats kostar 75 kr/gång om det finns platser över.